Resuming podcast

17 novembre de 2025 a les 16:08

Mas Curro presentarà l’oli fet a Caldes al primer Mercat de l’Oli Nou de Barcelona

Compartir

L’oli fet a Caldes de Montbui serà un dels protagonistes destacats del primer Mercat de l’Oli Nou que se celebrarà aquesta setmana a Barcelona. L’empresa Mas Curro, de Caldes, és una de les que participen en aquesta mostra que entre el 21 i el 23 de novembre portarà l’oli d’oliva de gran qualitat a la Plaça de Catalunya de Barcelona.

El productor calderí hi portarà el seu oli d’oliva verge extra de primera premsada, convertint-se en un dels mig centenar d’expositors procedents de 21 comarques catalanes.

L’esdeveniment transformarà el centre de la capital en un gran aparador de l’oli nou, amb una oferta que inclou tastos, venda directa i una experiència gastronòmica completa.

Al llarg dels tres dies, el públic podrà gaudir d’una dotzena de sessions de cuina en directe amb xefs de prestigi com Ada Parellada, Carlota Claver, Iolanda Bustos, Iñaki Aldrey i el pastisser Oriol Balaguer, que mostraran la versatilitat de l’oli de primer raig a la cuina catalana.

El programa també inclou xerrades divulgatives, tastos guiats i activitats destinades a posar en valor la riquesa del sector oleícola del país, representat a través de les cinc Denominacions d’Origen Protegides d’oli de Catalunya.

Paral·lelament, la Carpa Gastronòmica oferirà cuina de temporada i proximitat maridada amb vins catalans.

El Mercat de l’Oli Nou és una iniciativa del Departament d’Agricultura de la Generalitat, a través de PRODECA, i vol apropar el consum d’oli de primer raig al públic urbà en un any especialment simbòlic: el 2025, Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia.