9 de Octubre de 2025 a les 15:45
Mas Curró, productora d’oli d’oliva de Caldes de Montbui, ha presentat les seves gammes d’oli elaborades amb oliva autòctona del Vallès a Corea del Sud. En concret, ha donat a conèixer els olis de les varietats Vera, Vera Extra i Vera Selecta.
La presentació s’ha en el marc de la mostra gastronòmica Catalan Food Street Show, celebrada el passat 30 de setembre a Seül dins els MedCat Days 2025.
L’esdeveniment, organitzat per PRODECA i l’Àrea d’Afers Exteriors del Govern de la Generalitat, va reunir diversos productors catalans per donar a conèixer la qualitat i la diversitat de la gastronomia catalana al públic asiàtic.
Les varietats d’oli de Mas Curró van despertar un gran interès entre els assistents, que van destacar-ne el sabor, l’aroma i la puresa.
Juan Manuel Romero, tècnic de plantació de Mas Curró, en declaracions a Ràdio Caldes valora molt positivament aquesta experiència:
TALL
Des de l’empresa, valoren molt positivament aquesta experiència perquè, asseguren, representa una oportunitat estratègica per obrir nous mercats d’exportació i reforçar la seva imatge de marca a escala internacional.
El xef Manuel Manzano, del restaurant The Xef de Seül, va ser l’encarregat de conduir els tallers de cuina catalana, on els olis de Mas Curró van tenir un paper protagonista.
Amb aquesta iniciativa, Mas Curró consolida la seva aposta per la qualitat i la projecció exterior, portant el sabor de l’oli del Vallès fins al cor de Corea del Sud.