Resuming podcast

18 de Juny de 2025 a les 15:07

L’Espiga d’Or aposta per la tradició i el sabor de sempre en les coques de Sant Joan

Compartir

Amb l’arribada de la revetlla de Sant Joan, el forn L’Espiga d’Or de ja té a punt les coques que, any rere any, conquisten els paladars més fidels.

L’establiment, que funciona com a forn i no com a pastisseria, ha optat de nou per oferir les varietats més clàssiques i tradicionals, que són les que reclama majoritàriament la seva clientela.

Com cada any, la coca de brioix amb crema lidera les vendes, seguida molt de prop per la coca de full amb llardons, dues receptes imprescindibles a moltes llars de Caldes. Altres opcions molt sol·licitades són les farcides de nata i de xocolata, així com la clàssica coca de fruita confitada, que mai falta al mostrador durant aquestes dates.

Ens ho explica l’Ester Ventura, treballadora de l’Espiga d’Or.

 

Aquest 2025, però, la campanya arriba marcada per la incertesa del calendari. La revetlla cau en cap de setmana llarg, i això fa que moltes famílies marxin fora i esperin a última hora per fer els encàrrecs. “És dimecres i la gent encara no s’ha decidit del tot. Les comandes van a poc a poc i fins dissabte no sabrem com anirem”, expliquen des del forn.