22 de Juliol de 2025 a les 16:04
El Museu Thermalia ha acollit amb èxit la primera edició de l’Art i Tast, una nova proposta cultural calderina que combina art, patrimoni i vi en una experiència sensorial única.
L’activitat, celebrada el passat dissabte al vespre, va comptar amb la participació de 16 persones de les 20 disponibles.
Durant una hora i mitja, els assistents van fer un recorregut per cinc moments clau de la trajectòria de Manolo Hugué i Pablo Picasso, guiats per l’artista i mediadora Helena Pielias.
L’experiència va estar acompanyada d’un maridatge de vins seleccionats pel sommelier Marc Miras, de La Vallesana Espai Degustació, amb referències vinculades als espais i èpoques protagonistes del relat artístic.
La proposta es va dissenyar d’una manera íntima i innovadora, amb parades temàtiques ambientades als Quatre Gats de Barcelona, l’Hippodrome de París, la Maison Delcros, la terrassa del Balneari Broquetas i l’Studio Visage de Perpinyà.
La regidora de Turisme i Termalisme, Carme Germà, celebra la bona acollida que ha tingut la proposta:
Després de l’èxit d’aquesta primera edició, el Museu Thermalia ja està preparant una segona edició que es durà a terme, previsiblement, durant el mes d’octubre.
Amb aquestes activitats, el museu aposta per una programació cultural que acosta el patrimoni local a través de vivències sensorials, creatives i participatives.