Resuming podcast

11 de Juliol de 2025 a les 15:24

Els olis de Mas Curró, ambaixadors de la gastronomia catalana a la gira estatal de l’Agència Catalana de Turisme

Compartir

Els olis de Mas Curró, elaborats a Caldes amb la varietat autòctona Vera del Vallès, són protagonistes de la gira gastronòmica que l’Agència Catalana de Turisme ha posat en marxa per diferents ciutats de l’Estat.

La primera parada es va fer el 4 de juliol al Palau de La Oliva, a Vigo, en un acte amb presència d’agents del sector gastronòmic, cuiners, sommeliers i representants institucionals.

Els productes de Mas Curró es van exposar juntament amb altres elements destacats del sector agroalimentari català, com el vi, el cava o el pa, en un espai pensat per mostrar l’autenticitat i la qualitat de la gastronomia del país.

Des de Mas Curro asseguren que treballen amb honestedat, compromís i respecte pel medi ambient, uns valors que volen transmetre amb cada ampolla d’oli que elaboren. Juan Manuel Romero, tècnic de plantació de Mas Curró, en declaracions a Ràdio Caldes explica com elaboren els seus olis.

La gira s’emmarca dins del reconeixement de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, un distintiu internacional que posa en valor la riquesa i el compromís del territori amb la producció sostenible i l’excel·lència culinària.

La gira continuarà pels pròxims mesos amb noves parades arreu de l’Estat, amb l’objectiu de posicionar Catalunya com a referent gastronòmic de cara al 2025. Des de Mas Curró asseguren que treballen amb honestedat, compromís i respecte pel medi ambient, uns valors que volen transmetre amb cada ampolla d’oli que elaboren.